Нагадаємо, що сублімована їжа така ж, як натуральна, тільки зневоднена. Так що, якщо натуральна їжа була в дієтичному харчуванні, так. В іншому випадку немає.
Чи можуть діабетики їсти сублімовані продукти?
Якщо спочатку продукт дозволений до вживання лікарем, то так. Але слід враховувати вказану інформацію по харчовій цінності на кожному продукті.
Чи можна відрізнити сублiмовану продукцію від сушеної?
Сублімований продукт – хрусткий, має смак і запах, як свіжий (тільки з більш високою концентрацією) і зберігає первинний колір . Сушена їжа проходить етап карамелізації, що змінює смак і продукт набув темнішого кольору.
Нажаль доступ до свіжих продуктів часто обумовлений порою року. Придбаваючи сублімовані фрукти, овочі і ягоди, Ви забезпечуйте себе усіма корисними вітамінами і мінералами круглий рік, оскільки ця продукція не вимагає особливих умов і може збережуться довго. Ці продукти без барвників, без консервантів, без ароматизаторів і харчових добавок.
А сублімовані м’ясо, рибу і зелень використовують для виробництва сухих концентратів. Такі продукти прості у зберіганні і використанні, так як відсутність вологи допомагає технологічному процесу.
Сублімовані продукти використовуються для приготування різноманітних страв як в повсякденному кухні, так і в кухні вишуканих ресторанів. Детальніше про це можна подивитися на сторінці Застосування.
Крім того, сублімовані продукти – краще рішення для туристів або споживачів спеціального харчування.