Технологія
ТЕХНОЛОГІЯ, ЯКА ЗБЕРІГАЄ!
ЩО ТАКЕ
СУБЛІМОВАНІ ПРОДУКТИ?
Сублімовані
продукти вирощені та приготовані натуральним шляхом, а після цього зневоднені в
ліофільній сушарці (процес сублімації).
Сублімація – це метод збереження поживних та корисних властивостей продуктів.
Сублімація
дозволяє отримати унікальні продукти, які зберігають всі свої корисні
властивості, смакові та ароматичні якості, але при цьому їх термін зберігання
збільшується в 10 разів.
Все це можливо
без додавання консервантів, хімічних стабілізаторів та інших поширених
технологій консервації продуктів.
ПЕРЕВАГИ
Сублімовані
продукти:
- дуже легкі та не
займають багато місця
- витривалі до
сонячних променів, спеки або холоду.
- тривалий термін
зберігання до 2 років
- абсолютно натуральні, не містять в собі ні консервантів, ні будь-яких інших добавок
- ситні та зберігають в собі смак, колір і корисні речовини, 95% від оригіналу
Колір, смак,
аромат 100%
Збережених
вітамінів
Зміст вологи в продукті 5%
Ароматизатори та консерванти 0%
ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Унікальні технології, сучасне обладнання та найкваліфікованіші фахівці дозволяють добитися того, що вироблені нами продукти зберігають екологічність і якість.
НАДІЙНІСТЬ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ
Запроваджена система управління безпечністю харчового продукту ДСТУ ISO 22000
Сублімуємо, пакуємо і відправляємо для подальшої фасовки
Надаємо послуги сублімації під вашою ТМ, Приват Лейбл
Упакуємо одразу в фірмову упаковку виробника